Laat uw stem voor statiegeld horen door te stemmen voor de Statiegeldalliantie

  • door

Elk jaar kunnen non-profitorganisaties en creatieve breinen meedingen naar de Standaard Solidariteitsprijs. Het creatief bureau bigtrees, zelf partner van de Statiegeldalliantie, maakte samen met ons deze krantenadvertentie. De Standaard publiceerde onze advertentie op 17 juli.

U kan de vraag naar statiegeld en de Statiegeldalliantie steunen door te stemmen voor de advertentie van de Statiegeldalliantie op http://www.standaard.be/solidariteitsprijs, en uw vrienden te vragen om ook te stemmen.

Hartelijk dank.

——

Chaque année, des organisations sans but lucratif et des esprits créatifs peuvent concourir pour le Standard Solidariteitsprijs. L’agence de création bigtrees, partenaire de l’Alliance de la Consigne, a créé cette publicité dans les journaux avec nous. De Standaard a publié notre annonce le 17 juillet.

Vous pouvez supporter la demande de la consigne et l’Alliance de la Consigne en votant en faveur de la publicité pour l’Alliance de la Consigne sur http://www.standaard.be/solidariteitsprijs, et en demandant à vos amis de voter également.

Merci beaucoup.

 

Krantenadvertentie van de Statiegeldalliantie